2022-12-04 3905 views
第二次黎Boholic,一黎到門口已經好似去左亞熱帶國家旅行咁😍未真正買到機票都可以預先體驗度假感覺。餐廳空間感十足,無論同朋友黎相聚定係2小口黎拍拖都好舒服😌週圍有幾個打卡位,好有田園風格調,去呢間餐廳唔止可以食野,電話仲要預留大存量打卡影相🫢連餐具擺盤都美感十足。呢間餐廳仲係pet friendly,可以帶埋狗狗黎坐出面🐶Lunch set *蝦籽海味珍珠帶子魚湯意大利飯 $85*🍽Lunch set包是日餐湯、沙律🥗同埋主食。餐湯係蘑菇忌廉湯🥣,有口感,唔會好咸,上面仲有脆脆竹炭麵包糠😋沙律菜非常新鮮🥙,配埋大蝦同埋藜麥黑醋醬,好開胃。食沙律最驚太酸既黑醋醬,呢個醬就調配得好恰當。😌今次揀左蝦籽海味珍珠帶子魚湯意大利飯,個意大利飯係偏濕既飯,海鮮有蠔豉、珍珠帶子、海蝦乾🦐等等。個飯好足料,啖啖海鮮😜*Strawberry Green Apple Soda🍹 +$20*Lunch set仲包埋杯茶,加$20可以轉為特飲。上次試左matcha latte,今次一於試下佢地蘋果梳打。杯野飲值得一讚,唔會好甜又可以中和意大利飯既油膩感。Lunch time黎都算多人,坐滿1層,如果食夜晚

Lunch set
*蝦籽海味珍珠帶子魚湯意大利飯 $85*🍽

Lunch time黎都算多人,坐滿1層,如果食夜晚就記住要book位啦😉Boholic 2樓上仲有其他打卡位同埋大長枱。我下次黎要試下佢地既甜品🍮同埋下午茶🫖,賣相好吸引呀