2022-09-20 86 views
最近見到好多人都係食中華小館食中菜,好食得來又可以打下卡。我哋一入去,客店員好有禮貌,而且搵到一個可以比我地靜靜地一邊食一邊傾偈的地方👩🏻‍❤️‍💋‍👩🏻。服務真係唔錯而且食物質素都好啱我哋。鹹香金沙蝦系我的最愛🦐。鹹香鹹香,送飯一流!金沙其實就是鹹蛋黃,多汁的新鮮蝦子,包過著金黃色的鹹蛋,下鍋之後香氣撲鼻,金黃色的色澤也讓餐桌增添一股幸福的喜氣。野菌炆伊麵🍝,炆伊麵味道調校得好,不油不膩,加入野菌,口感極佳。鮑魚滑雞煲🐣,鮑魚爽口,雞件數目唔少,而且預先爆炒過,煎過嘅雞皮滲出雞油,令雞件更甘香惹味,不過加埋煲底嘅醬汁,更加惹味。我地傾左好耐,都叫左好多野食。另外,其實交通都好方便好就腳,得閒可以再encore!