2018-07-30 145 views
星期六的下午路過此店,見到雞皇兩字,即刻想入去試吓佢有幾堅!竟敢自稱雞皇 午市套餐好抵食,平均都係四五十蚊,最後叫咗兩款雞,海南雞同鹹香雞。仲要包一個湯同飯, $48真係抵食!湯味道偏淡,係普通嘅蕃茄薯仔煲雞腳,或者可能加得太多水去煲。飯餸嚟到一刻,我同朋友都以為送錯野,兩碟雞竟然係一樣!阿姐回答說:無論你叫所有雞,都係同一樣雞,只係個汁唔同。我落單嘅時候點解你唔講... 咁我會叫第二樣囉... 就係咁,最後嚟咗兩碟咸雞飯,飯唔錯,唔係太濕,雞... 其實冇乜味,都係點豉油食... 最後也吃不完,好乾,好頂胃 未食過其他餸菜,不知道其他食物如何,但可以肯定的是價錢算平,又夠冷氣,又有茶飲,又有電視,想中午平平地舒舒服服食飯可以選擇。

我落單嘅時候點解你唔講... 咁我會叫第二樣囉...

$48 (Lunch)