一食完呢間餐廳 即刻上openrice, 呢間係第1間會令我有呢個衝動的餐廳~不過, 上到openrice 竟然未有呢間餐廳的record點知我開左之後又唔記得寫好彩有其他人都寫左幾個食評!只有5個字可以形容, 差差差差差!!!!等得耐唔在講 (我相信而家應該唔需要)食物又難食, 最搞笑係, sushi suppose 係好簡單可以整到出黎的食物我地仲要係叫d就咁放上去, 煮都唔駛煮的sushi 都可以等半粒鐘都唔黎明明叫完第一輪唔飽, 打算叫第2輪, 佢有本事令到我谷氣都飽, 實在太利害!!叫左個生蝦sushi, 唔知係隻蝦太唔掂定點, 食完之後, 我個口空到食道都好痕......
點知我開左之後又唔記得寫
好彩有其他人都寫左幾個食評!

只有5個字可以形容, 差差差差差!!!!

等得耐唔在講 (我相信而家應該唔需要)

Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
$70 (Dinner)