放工想去食壽司,見到呢間有咁多like就去試下。點知我覺得我同500位like的哥哥姐姐感受唔同。首先,係唔洗等位,晚餐,平日,非常好。入座,好正常,但店舖我覺得好迫,係坐得好迫,張枱好迫,張枱迫到我唔知點叫野食,仲要放一大壺熱水俾的返地,其實係好好,好貼心,但張枱咁細壺水就變到係好唔貼心同好黑人憎喇。椅下有一個籃放包包,但要攝返入椅下就要視乎你個包包幾大,我就攝唔到,然後拎返個包包出來已沾到好多綠茶粉,應該是污糟了未有人發現。食物叫了幾次蝦壽司,叫了雞翼,叫了秋刀魚,叫了鏗魚,叫了一了併盤,併盤有跟蒸蛋和湯。好喇,食物係正常普通,我是沒有一樣食物有深刻印象,鏗魚比較失望,原來係淹過的,同預期不一樣。然後係用ipad落單,但餐牌內的圖片是十分不吸引,所以都幾難選。另外,服務我認為很麻麻,大家首先都冇乜禮貌,洗有笑容,請店員拎野好似好麻煩到大家咁。隔離枱想要多個碗,前後兩個碗食野,店員已經自己同同事話 “又要多個碗要咁多個碗”,從這件事,大家可以知道有幾迫,我先可以聽到咁多野。結果我係未飽,但越快走越好啦,因為唔想麻煩咁多位店員,同想坐得舒服啲,去第二度再食。

首先,係唔洗等位,晚餐,平日,非常好。

2019-10-06