2024-03-15 151 views
依間野長期都唔full,基本上都唔使book位。因為係樓下關係成日幫襯,so far幫襯左數十次都唔係話好差,只不過夜市員工長期得一、兩個,真係有時自己搵位坐底左5分鐘都無人出黎招呼你。不過都因為唔多人,環境比較舒適,上菜亦都唔會話好慢👍🏻基本上每次都係叫牛肉壽喜燒,鰻魚薩摩牛盒子飯同埋雞翼一碟~牛肉壽喜燒有好多菜感覺好健康,湯底唔會話好咸,牛肉唔係揀最靚果款但都可以的,唔會太韌。雞翼就其實芥末果隻好食啲,今次禁錯制試下黑椒雞翼,黑椒味唔重,肉質還好,不過真係一時時,有幾次啲雞翼仲有血水。盒子飯份量都夠,個牛都軟熟,貴啲既牛真係唔同啲。總結係簡單輕鬆又一餐~奧海城黎講CP值都唔差,而且staff都好有禮貌,去咁多次都滿意既🤓
2024-03-15
$154.65 (Dinner)