2006-04-16 7 views
我唔信有八個笑面我係叫外賣送貨既。(所以有部份評分係default數值)因為收到傳單,於是試下。第一次叫個2-3人餐,正常落單,無咩問題,話半個鐘到,好合理。不過等左半個鐘,無人,於是打去問,佢話出左車十幾分鐘喇。再等多15分鐘都係無人,再打去問,對方已經知我係邊個,仲話會搵下個司機。再等多15分鐘都係無人,於是我打電話去cut單,而當時既答覆係「唔好意思,我地都搵唔到個司機」...到我叫第二間外賣既時候個司機打比我話到左樓下,當時已經個幾鐘,咩都凍晒啦!我大量,今日比第二次機會呢間野。都係外賣,都係2-3人餐,今次真係30分鐘到左!有garlic bread,煙三文魚沙律,雞翼同一個八寸批,仲有兩罐汽水,加埋$155,我覺得有少少貴。沙律係最正常,雖然感覺似食草,魚都算ok。garlic bread味道ok,不過lone左d。雞翼皮有味肉無味,明顯係無醃好。個批...齋睇表面係無問題,不過個底其實係lone哂!而且好鹹好鹹好鹹!執完檯之後我第一時間將張傳單掉左,同埋寫呢個食評。
我唔信有八個笑面

我係叫外賣送貨既。(所以有部份評分係default數值)

執完檯之後我第一時間將張傳單掉左,同埋寫呢個食評。