麻甩專員今次成為食辣專員,係土瓜灣搵到一間懷舊餐廳試食下專員想講以前經過過餐廳真係唔起眼,但早排有經過內部翻身換過晒d檯櫈感覺新鮮左今次專員去食lunch叫左巴辣咖哩羊腩配飯巴辣咖哩有得選擇特辣/大辣/小辣,叫左款小辣試下先加杯凍檸茶 再包多一碗栗米湯/羅宋湯份巴辣咖哩香味十足,咖哩香料份量足夠小辣既程度有刺激感,味道上唔係淨係得辣椒味既死辣,但未至於辣到要一啖飯一啖水嘅程度咖哩食得出有黑胡椒,肉桂味,茴香,洋蔥,薑黃,同埋生磨薑,每一啖都充斥住唔同既香料味係口腔另外羊腩份量大概有6舊左右再配以幾舊薯仔,以一個午餐嘅份量簡直係超量羊腩採用帶骨崩沙羊腩,肉質細嫩而且唔肥,連埋咖哩一齊食就算食晒都唔會覺得有油膩感-------麻甩專員評分區-------店內環境: 8/10食物外觀: 8/10 食物味道: 10/10   整體分數: 9/10   翻食指數: 9/10
麻甩專員今次成為食辣專員,係土瓜灣搵到一間懷舊餐廳試食下

今次專員去食lunch叫左巴辣咖哩羊腩配飯
巴辣咖哩有得選擇特辣/大辣/小辣,叫左款小辣試下先
加杯凍檸茶 再包多一碗栗米湯/羅宋湯

巴辣咖哩羊腩

份巴辣咖哩香味十足,咖哩香料份量足夠

-------麻甩專員評分區-------
店內環境: 8/10
食物外觀: 8/10
食物味道: 10/10
整體分數: 9/10
翻食指數: 9/10
2022-04-23
Waiting Time
7 Minutes (Dine In)
$58 (Lunch)