早排已經留意到呢一間港式fusion菜,今次趁着朋友生日到訪,入到去特別鍾意佢成個玩味嘅裝修枱局,好適合一大班朋友聚會💃🏻嗌咗一份澳洲牛臉肉漢堡包 ($158)🐮 牛肉漢堡扒嘅份量好多,而且用沙嗲醬幾特別,大啡菇亦夠香,成個包食落去唔會太膩得嚟幾有特色🤍薯條粗切,都炸得香口,上面仲加咗少少辣粉調味🍟 呢個朋友幾鍾意🤎另一個就嗌咗伊比利亞叉燒”扒”漢堡包($168)🐷 鍾意佢夾咗啲糖漬蘿蔔、洋蔥同蕃茄、生菜,菜嘅份量好多令佢個包食落唔會好膩😝太陽蛋煎得靚,但係叉燒偏肥,加埋叉燒冇燶邊,食落去叉燒個蜜糖汁嘅味係有,但就冇食緊叉燒嘅感覺,反而似茶餐廳豬扒包🙈呢個相對有啲失望😢沙律就正常發揮啦🤪另外都欣賞佢哋嘅侍應服務殷勤,環境幾舒服😌 本身就係衝住佢個叉燒而嚟,所以因為咁有少少失望🫠 不過佢成個環境氣氛係唔錯嘅,如果同朋友想搵個地方吹下水都唔錯的👌🏻