1K
2025-03-19 256 views
📍 孖寶車仔麵{葵芳} 依間車仔麵檔已經係我由細食到大,係一間幾耐歷史嘅車仔麵檔,而家款式都比較多,仲有埋小食,碗仔翅之類,多元化,唔想食車仔麵嘅,你都可以陪朋友輕食🫕✨腸粉懷舊腸粉,必食,仲要多混醬,啲腸粉好滑溜,勁懷念細個成日食既味道👅✨ 秘製汁,河粉{牛栢葉、蘿蔔、菜肉雲吞}嚟到車仔麵就梗係要食車仔麵🍜我就嗌咗一個三餸套餐,會包埋一杯熱飲品,都係$54。車仔麵嘅款式,都好多,我就揀咗河粉,同埋秘製醬汁,個秘製醬汁撈埋啲河粉都幾掛汁,而且啲餸都算好多,蘿蔔比較清新,冇咩根,同埋幾淋又幾入味,牛柏葉份量都好多,菜肉雲吞都有三隻,而且仲大大隻好飽滿,餡料亦都好多!

📍 孖寶車仔麵{葵芳}

✨腸粉

✨ 秘製汁,河粉
{牛栢葉、蘿蔔、菜肉雲吞}
嚟到車仔麵就梗係要食車仔麵🍜