2023-01-09 109 views
今日同哥哥見到中華小館好有懷舊中式感就入去試下,比哥哥認識下懷舊小菜😊睇完菜單哥哥覺得呢個「鳳凰展翅」名好得意😆就叫左黎試吓原來是【酥炸小黃魚】擺盤好靚,仲係成條都食得嫁🤤黎到見到好大條成隻大雞髀咁😆一咬落去非常脆口😋炸得卜卜脆,咬落仲啖啖魚肉,配埋小小辣粉同炸蒜帶少少微辣非常好食🤤天氣凍就叫左個「蘿蔔胡椒豬筋煲」我好少食到豬筋覺得幾唔錯,咬落彈牙,蘿蔔仲好入味好甜,胡椒湯岩岩好可以暖下胃👍🏻 飲完馬上感到渾身有股暖流😆哥哥第一次飲佢話飲完成身暖晒😆最後叫左個又係好正既名「包你撈起」豬筋撈粗麵👍🏻加上蔥花同京蔥蒜再倒撈起汁撈埋一齊食😁哥哥第一啖食就話好好味😋佢話估唔到望落去簡簡單單一個粗麵都咁令人回味👍🏻👍🏻哥哥話下次要帶埋婆婆爸爸黎試下😚

哥哥話下次要帶埋婆婆爸爸黎試下😚