2011-11-07 112 views
女友提議去食港式据排, 之前去過X鳳, 環境真係太逼, 怕怕.......上網搵到呢間, 一於試下, 又可以去附近行下花墟.夜晚八點上到去, 都幾多人等, 不過侍應話排隊十至十五分鐘有得食, 好, 一於排下, 果然唔夠十分鐘就有位, 心諗咁多人, 一定要搭檯la, 點知唔使, 仲安排左去一張靜靜地的二人檯, 讚!!!!!晚餐包湯, 主菜同飲品, 我地點左羅宋湯, 偏咸......個面包只係微溫, 有d失望.....主菜我點左個牛排,黑椒汁, 略為咸, 不過勝在夠熱, 鐵板的高溫令個牛排更惹美, 牛排就係一般貨色, 無驚喜; 女友就叫左肉眼, 基本味道同我個差不多, 不過塊排就厚d! 環境都可接受, 至少在晚飯時段, 都唔使同陌生人打對面坐, 現場所見, 很少有搭檯情況出現!讚!!!雖然人多, 但侍應態度好好, 反應又快! 埋單$150左右, 都算合理, 如果想感受下港式排房的氣氛, 不可錯過

上網搵到呢間, 一於試下, 又可以去附近行下花墟.

女友就叫左肉眼, 基本味道同我個差不多, 不過塊排就厚d!

雖然人多, 但侍應態度好好, 反應又快!

2011-11-04
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)