Try__
Try__
Level 4
2022-05-24
Follow
唔小餐廳會有特式食物或者招牌菜·往往總有d餐廳係好有特色什至意想不到·今次同大家介紹一間位於荃灣既人氣長龍店·由1978年開業至今留得住唔小食客個胃😬價錢唔算貴食物有質素·同時係唔小網站會介紹既餐廳·有咩好食?小編又覺得點?大家一齊跟我黎睇睇😎

—————————————————
☻非專業食評·純個人口味☻

嘉樂有多款小食真係唔錯·小編第一次去都為幾款小食留下唔小分數·當中豉油王雞翼同滷水豆腐更加要再叫多份🍽喂~咁好味得唔得架😋依兩款小食真係整得唔錯👏
豉油味香濃·味道岩岩好·雞翼亦算大隻·入口咬落非常入味·小編忍唔住再叫多4隻🤩要推介俾大家
豆腐口感非常香滑·食一件都覺得唔夠🤣🤣滷水汁配合得剛剛好·唔會太咸而且偏甜👍適合香港人口味·普普通通食材都能夠煮出咁突出既味道·抵讚👏👏
雲吞唔算大粒但啖啖蝦肉·香滑蝦肉落足料包·用料唔馬虎💯外皮香脆夠薄👍配埋酸甜醬一流
上網睇係招牌野·一定要試·炒蛋滑嫩夠香蛋味·大大份爆多火腿·又係抵食·奄列面落左小量美極🤩食哂都好飽肚·再配埋餐包飽肚感簡直係錦上添花😋
份量驚人~非常邪惡·西多士夾住華田脆粒·不過邪惡還邪惡·新奇還新奇·味道上無咩特別屬正正常常·可能係華田同西多唔夾·味道唔融合配搭一齊食
Like
Ratings