2021-03-01
🍴串Grill 自助燒烤專門店🍴💰$238(晚市)有咩懶得過放燒烤網BBQ?就係幫你串好埋自己轉🤣枱面有個會自動轉既燒烤爐~嘢食一上枱已經幫你串好晒~大家要做既只係將嘢食放上爐🤤就可以輕輕鬆鬆傾住計等食😍仲可以食足120分鐘~咁多時間基本上都可以慢慢嘆🥳食物種類好多😍豬牛羊雞、簡單海鮮、蔬菜樣樣齊~連BBQ必食既綿花糖都有😆真心好驚喜(((o(*゚▽゚*)o)))估唔到呢個價錢d肉都全部好高質😚有M6和牛牛柳、牛西冷、豬肉眼、豬五花等等🤩真係冇諗過🙈😂另外懶人如我平日bbq真係怕左燒雞翼🥲每次都拮唔好好易甩🥲但係呢到已經串好曬仲超穩陣ʕ •ᴥ•ʔ 唔洗怕燒完得場吉🤪🤣平日bbq棉花糖超級難燒得好😢一下唔留神就成粒著埋火😂🔥呢到既自動轉功能可以將綿花糖完美咁均勻加熱💥見佢變成脹卜卜~面頭又有一層金黃色~就知可以食了🤤我都食左不下十粒😂食得多肉想味覺fresh番再繼續就一定唔可以唔嗌菠蘿🍍菠蘿唔係罐頭菠蘿✨係原個菠蘿開出黎既~酸酸甜甜好開胃🤤而且燒完唔會好乾~依然好juicy🥰必食😋食完最後仲有Häagen-Dazs雪糕送~Very good ending😍💛好值得一提既嘅係店員服務真係超
🍴串Grill 自助燒烤專門店🍴
💰$238(晚市)
雞翼
綿花糖
Häagen-Dazs
好值得一提既嘅係店員服務真係超級好😍一去到會即刻問你需唔需要圍裙🤣係好funny既圍裙😂朋友著完先知係女款😂笑死🤣店員哥哥們動作好快手~亦不停留意住客人嘅情況~見到吉盤都係快快手收走😚仲會同我地講慢慢食😆有咩需要/問題再搵佢地之類🥳見我哋自拍都會主動過嚟問使唔使幫手✨感覺良好✨
環境新淨闊落ε-(´∀`; )嘢食好食🥳價錢合理🤩服務又好(((o(*゚▽゚*)o))) 大推大家去試🤤✨