同朋友見到呢間好似幾得意咁就一於試吓!佢係放題嘅形式,我哋就係閒日6點入座嘅,一共可以食兩個鐘,人均$248加一😋舖頭嘅座位好闊落,全部都係卡位嚟嘅,坐得幾舒服。燒爐嘅抽風都幾好,完全唔會有油煙好大嘅感覺,唔使驚食完之後成身都係味!店員嘅服務態度好好,一坐低佢就開始介紹點樣用佢哋嘅燒爐同埋介紹佢哋嘅調味料。佢嘅燒爐真係好適合懶人,只要擺個串燒上去,佢就會自己轉,等到佢熟就可以拎落嚟食㗎喇。調味料都好豐富,有椒鹽粉、孜然粉、特製辣粉、海鹽、泰式魚露同柚子醬,可以根據自己個人喜好加🤣 我幾鍾意佢個柚子醬,甜甜地咁意外地同啲肉幾夾,食落冇咁膩。基本上一坐低店員已經會比一盤食物你,之後就嘟QR code落單。串燒嘅選擇都好多,豬牛雞羊都應有盡有😋 肉類嘅話,我同朋友都覺得豬五花最好食,另外雞腎同埋雞軟骨都幾好食。除咗肉類仲有好多丸、腸、海鮮同菜,個人認為甜薯同埋翠玉瓜都係必試嘅🤣 最後點少得甜品,棉花糖、雞蛋仔同菠蘿都非常唔錯,當中我覺得雞蛋仔最特別,好少會喺串燒見到佢,燒完之後,外皮脆卜卜,裏面軟林林咁好好食。飲品亦都有好多選擇,我都係覺得烏龍茶最解膩!埋單之後,每人有一杯仲會有一杯Häag

飲品亦都有好多選擇,我都係覺得烏龍茶最解膩!

埋單之後,每人有一杯仲會有一杯Häagen-Dazs雪糕,最後食埋個雪糕真係好滿足😋

呢間餐廳整體性價比幾高,兩個鐘嘅串燒放題真係食到飽一飽,啲食物質素都好高,無論係咪懶人都值得來試一試!

味道: 8/10
服務: 8/10