2021-04-16 151 views
廣華街呢邊真係有唔少黃店💛今日就同朋友嚟到呢間串燒放題好好懲罰一下!我地係happy hour 5:30左右就入咗,雖然咁早鋪頭已經有唔少人係度。入座嘅時候店員好細心咁教我地用呢間串燒機,同埋拎咗一盤串燒俾我地一路燒一路諗食乜嘢。呢個串燒機真係好正,係識得自己轉,唔洗自己反,平時食串燒會掛住整嘢食都顧唔到要傾計,而家咁樣懶人式食串燒就可以專心傾計啦🙆🏻‍♀️呢度串燒嘅選擇都唔少,有牛豬唔同部位仲有海鮮呀丸類呢啲,餐廳亦都好貼心有張menu介紹啲食物各自要燒幾耐,唔洗驚唔識時間燒到又乾又柴。每張格嘅側面亦都有啲燒烤醬同調味粉俾我地用。咁多樣嘢食入面最鍾意牛柳同豬肉眼,兩個食落都好有肉味,仲有年糕魚蛋,入面啲年糕燒完好煙韌,同平時淥呢隻丸個口感完全唔同!出面仲有個雪櫃俾客人自己拎嘢飲,各類汽水呀茶飲都好齊全。燒到尾聲,就開始燒啲甜嘢,有棉花糖同雞蛋仔xd燒棉花糖雖然邪惡但真係必叫,外脆內軟嘅口感真係每次食都驚艷!雞蛋仔就都幾特別,似係一口pancake個種,貪得意都可以叫。最尾店員問我地想食咩雪糕,有士多啤梨、朱古力、曲奇同哈密瓜味揀,嚟到完來係哈根大師嚟,完全有驚喜!估唔到呢個價錢嘅放題都
出面仲有個雪櫃俾客人自己拎嘢飲,各類汽水呀茶飲都好齊全。
最尾店員問我地想食咩雪糕,有士多啤梨、朱古力、曲奇同哈密瓜味揀,嚟到完來係哈根大師嚟,完全有驚喜!估唔到呢個價錢嘅放題都食到哈根大師xd
呢個串燒放題真係性價比之選,而且上菜又快又冇乜甩單,店員都好有禮貌,完全抵讚👍🏻