每年嘅6月份,係我瘋狂食生日飯嘅時候,朋友帶咗我嚟呢間餐廳慶祝🥳🥳首先叫咗餐廳主打嘅Shake Shake 海鮮袋Shake Shake 海鮮袋 $418揀咗鮑魚、原隻魷魚🦑馬妮拉蜆醬汁就揀咗卡薑蒜蓉汁(少辣),食材夠新鮮,味道香口得嚟有少少辣,又唔會冇晒鮮味👍🏻呢個海鮮袋除咗我哋揀嗰三款海鮮之外,入面仲有腸、粟米、薯仔添雙重芝士雞肉漢堡 $168熱辣辣嘅漢堡切開仲出緊煙,包皮脆得嚟唔會好乾身,芝士味濃,雞肉又大又厚好juicy生蠔🦪生蠔叫咗兩隻嚟試試,店員開蠔手勢唔錯,唔會食到蠔殼👍🏻Arousa $48肉質肥厚,口感creamyGigas $46蠔肉呈淡淡奶黃色,肉質以鮮美及爽甜聞名,入口海水味唔重,口感爽滑焗朱古力棉花糖 $78軟綿綿熱辣辣嘅棉花糖包住濃濃嘅朱古力,加上餅乾一齊食,味道唔太甜

首先叫咗餐廳主打嘅Shake Shake 海鮮袋

Shake Shake 海鮮袋 $418
揀咗鮑魚、原隻魷魚🦑馬妮拉蜆

雙重芝士雞肉漢堡 $168

生蠔🦪
生蠔叫咗兩隻嚟試試,店員開蠔手勢唔錯,唔會食到蠔殼👍🏻
Arousa $48
肉質肥厚,口感creamy
Gigas $46

焗朱古力棉花糖 $78