2021-01-18 3369 views
之前一試愛上食過回味ge Biang Biang 麵,咁岩同呀媽經過滿心歡喜咁諗住帶佢去試新野。點知一入到去空無一人,終於有人有反但係個呀姐態度好兇咁話"坐伊到”。我呆左下。因為想比呀媽試新野好我忍。。。咁就點左個Biang Biang麵同一個辣妹麵要芹菜豬肉餃。 等左陣終於到同呀媽影完打卡相就叫佢快d試。 點知味道已經無之前食ge 咁香咁好食,雖然Biang Biang麵好少地方有。 到個芹菜伊一咬佢比錯左變左牛肉餃。 見到d呀姐死氣沉沉又無禮貌,都係食完快快腳走人。應該都唔會再想黎,因為味道變了,態度又惡劣。
我呆左下。因為想比呀媽試新野好我忍。。。