2024-02-23 251 views
向來我黎呢度都係食佢既燒賣多, 係門口食完就算, 一直都想試下佢其他野食質素點, 所以諗住入去坐底試下。點知我放低個袋諗住坐個陣個員工好惡咁同我講「喂! 張枱留左架!」, 叫我去其他座位坐, 其實個陣邊有其他位, 有都係迫到癲! 張枱係比職員坐既, 不過係呢啲煩忙時間好心佢地就開通一下, 比其他客人坐下, 我無望到告示我都有問題, 不過當時晼無人坐, 我坐一陣又有乜所謂!? 一聽完佢咁惡對我, 我即刻冇晒mood繼續係度食, 你咁惡都預左個客會走啦! 持住自己有d生意就大大聲喝人, 咁咪喝到我走囉!平心而論, 佢個燒賣係幾好食既, 唔會好粉, 同埋個皮都唔係普通出面個啲款, 之後會唔會再食佢既燒賣就講唔埋, 但呢刻我條氣頂住就一定NO WAY! 仲有佢價錢唔平, 燒賣魚蛋都係$12, 但腸粉成$30幾, 粢飯都$28, 咁我更加唔會比自己受氣食野! 本身以佢呢類質素既鋪頭, 就算環境差少少我都會忍讓, 預左佢唔會好乾淨, 但我唔會預自己比人喝!

2024-02-21
TakeAway