2020-03-04 1073 views
由於我有個朋友喺九龍城係開餐館嘅,所以我每次去親九龍城多數都係幫襯我個friend間嘢。今日竟然有機會去食呢間清真牛肉館٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و,其實我之前都有幫襯過佢哋嘅牛肉餅,不過係邊行邊食拎住走。今次我同個friend經過,就不如試吓坐低食啦,見又冇乜人。我哋叫咗一客牛肉餅,有兩個。嘩,嗰個牛肉餅真係正到爆,因為我一咬落去,啲汁多到噴晒出嚟,不過好彩囉,咁啱就噴左落我個friend啲袋度,我就一啲都冇受傷🤭除咗牛肉餅,我哋仲叫咗一個三鮮炒麵,雖然我都唔知喺呢啲鋪頭係咪應該食呢啲咁嘅炒粉麵,但係個炒麵又真係幾好食,嗰啲蝦呀魷魚呀,全部都好新鮮,而且唔係好鹹,唔係好重味精。我哋仲叫多咗一個羊肉春卷,可能我唔習慣食呢啲咁嘅羊肉,我覺得佢有啲”穌”,不過我個friend就話好食,佢接受得到喎。

我哋叫咗一客牛肉餅,有兩個。