2022-10-28 514 views
其實已經是兩個月前的,不過都想寫下食評😆之前去了愉景灣staycation,夜晚就book咗呢間食晚飯!由於天氣好熱,小朋友全部都想坐indoor,因為有冷氣嘆😅,但係已經full!所以我們坐了出邊!其實我覺得坐出邊仲好過坐入邊,因為可以欣賞到海景,而且周邊都有風扇吹住,真的感覺不是那麼熱😆我們叫了2個kid meals: 牛扒配薯條, 不過感覺牛扒好薄,可能是兒童餐吧海鮮pizza: 這個有好多octopus, 好多芝士👍Nachos再加雞肉:這個好大碟,配上芝士,sour cream 同牛油果醬好好味呀💚椒鹽魷魚🦑:這個炸得好好味,好脆,炸粉也不太厚,而且粉量都好多我們四大兩小:大概total $1200

海鮮pizza: 這個有好多octopus, 好多芝士👍

我們四大兩小:大概total $1200