2014-12-10 1929 views
買左團購, 早2日book左位,去到已經有4-5檯客人。我地5個人仲送大蝦5隻加牛柳粒! 超新鮮既大蝦! 正!因為同行有幾個朋友都唔太食得辣所以揀左小辣, 等既時候叫左幾樣小食魚皮: 脆卜卜涼伴青瓜:幾辣但好味木耳:覺得一般, 因為太酸, 可能有朋友會鍾意等左10-15分鐘, 雞煲就到, 個汁好惹味, 個個都食到想再叫多隻雞, 當然最後無咁做, 因為仲要打邊爐!佢既點餐紙有好多食物選擇, 最重要係有響鈴任食!!汽水就都係平時見到既款式, 雪糕既口味就有3款而且比較少見放題會有得食。我地每樣都係寫(大)一份, 俾返每人1粒/片既數量, 其實都好, 唔會浪費, 仲食左好多唔同既食物!9.30既時候last order, 其實都食得7788, 都食左2個幾鐘, 時間充裕, 甜品仲可以慢慢先落order,最後揀左薄荷朱古力味雪糕!仲係2球! 好味!服務方面, 除左一開始有個男侍應態度比較奇怪之外(又唔係話佢態度唔好,係有少少奇怪), 另一個女侍應招呼好好, 好貼心, 成日問我地洗唔洗點飲品!整體黎講真係唔錯, 價錢同食物質素我覺得好合理, 仲比我預期中好tim! 一定會再黎食過!

魚皮:
脆卜卜
涼伴青瓜:
幾辣但好味
木耳:
覺得一般, 因為太酸, 可能有朋友會鍾意

!仲係2球! 好味!

2014-12-09
Dining Offer
Group-buy
  • 雞煲,薄荷朱古力味雪糕,豬頸肉