2023-04-08 29 views
趁着假期同friend去中環SOHO區慢嘆dinner 💗揀咗呢間Le Jardin à Soho,上次嚟過食brunch,好鍾意佢哋嘅pancake同埋西式料理,而且環境佈置好舒服。樓高兩層☺️我哋食dinner就揀咗上面用餐區,裝潢都好雅緻。🔶 炸甘鯛魚配橙甜茴香沙律 $238呢個有驚喜喎🫶🏻原來唔係普通嘅炸魚。呢個魚皮炸得非常酥香輕脆,配埋肉質滑嫩嘅魚肉,一吃之下會同時有2種口感,加埋鮮甜清新嘅茴香沙律,好有風味!🔶All day breakfast $148朋友想食,見到dinnertime都有供應,good Ar! 有茄汁焗豆丶炒蛋丶煙肉丶香腸丶薯餅丶香炒蘑菇丶多士,都好豐富,我最鍾意炒滑蛋,入口十分creamy 。🔶 Pancake 🥞 $138上次食過返尋味☺️今次點都要再點。即叫即做,要預大約20分鐘製作時間。有幾款口味,點左「冧酒提子配拖肥蘋果」,Pancake充滿蛋香,外邊微脆內裡軟熟,最鍾意有香甜蘋果和冧酒提子乾,成個配搭好正!仲有一大球雲呢拿雪糕。🔶Cocktails🍸Ex-groni $95以特濃咖啡丶Campari丶西柚丶韓式燒酒等等來調配,帶有咖啡甘苦醇香。

🔶 炸甘鯛魚配橙甜茴香沙律 $238

🔶All day breakfast $148

🔶 Pancake 🥞 $138

🔶Cocktails🍸

Ex-groni $95

The hidden coconut $90
用了紫蘇酒丶椰青水丶柚子丶韓式燒酒來調製,甜酸清爽。