2019-07-10 322 views
今日黎到黃大仙商場,有D餓,一個人又唔易搵食,不過真係「踏破又涯無覓處」,見到一間「賞茶」座落係商場既燈火欄柵處,雖然地方唔大,但人少少而且幾乾淨,除左有茶飲之外仲有飯餐,岩晒孤苦無依飢寒交迫既我!所以就入去食啦!🤗🤗我叫左個肉燥雞排飯,個賣相雖然一般,但食落就知有水準!塊雞排大大塊而且炸得香脆可口,令已經肚餓既我流晒口水!🤤🤤🤤肉燥都好夠味,可以媲美度小月!性價比係幾高!😘😘😘至於飲品就叫左最常見既珍珠奶茶,珍珠又大粒又有口感,D奶唔太甜好好味!😋😋原來一個人都可以搵到好野食!而且呢間鋪既裝潢好有復古味,食完個飯,慢慢嘆杯珍珠奶茶,欣賞下呢度冒陳設,放慢一下節奏,渡過寧靜下午,可謂樂哉!