2018-11-28 4010 views
Weekday relaxing lunch❤️ Chinese tea time✨Yum Cha🍴🍵..返工既午飯時間,難得會飲茶。總覺得飲唐茶真係悠悠閒同埋人多先開心架嘛。不過今次朋友揀呢間九龍酒店既龍逸軒飲茶係我第一次試,但還真的不錯喔。呢度飲茶真係冇咩人,難得尖沙咀飲唐茶仲有一個寧靜環境`地方優雅`沒有嘈雜聲`服務又好,讓人感覺輕鬆又舒服,真係好適合傾談暢聚`商務午餐的好地方。就這樣吃著點心`喝杯茶,分享各自既近況`有趣生活事。係咁優雅寧靜既環境下吃著茶點,就不知不覺傾談了2小時呢。前同事變朋友不易喔,生活要學懂感恩。好感恩身邊總有好多疼我的人兒,也在此謝謝你美好的祝福❣️

3式腸粉

3式腸粉