(Non-member)
2007-09-10 5 views
簡直不知所謂, 從來未試過去一間食市餐廳有咁既服務第一: 食物質素超差(又咸, 又油, 又慢), 餐牌上好多食物都冇得供應, 最離譜係冷盤可以變熱盤,問侍應可解?態度好差咁話"係呀,我地係咁架".第二: 環境差, 張檯搖來搖去,叫侍應用紙攝一攝好似唔願咁, 結果攝左一邊就走左去. 冷氣機不停滴水.最離譜係有好多烏蠅,仲要係好肥好大隻個種(係個度可能好食好住)同侍應反映都係好差話"咁高捉唔到呀".第三: 點解我話恐嚇食客, 因為走時有位肥大女侍應生用d好惡既語氣好寸既態度同我地講"係咁架喇,關我o地做樓面乜事" 嘩,我真係想問對食物有意見有不滿想即時反映下唔同你o地斑侍應講唔通走入廚房同廚房師傅講嗎?我本來今晚係打算係依間鋪隔離個間鋪食泰國野,但排晒長龍,所以先走入去幫親,其實個刻都覺得奇怪,點解星期日七八點依段最繁忙既晚飯時段,佢竟然冇人排隊仲有幾張檯, 依家我終於明白. 咁既服務,咁既食物質素, 我就一定唔會再幫親.
簡直不知所謂, 從來未試過去一間食市餐廳有咁既服務