2025-07-13 216 views
咁岩出得黎呢頭,就去左呢間個名睇落好有趣既冰室試下!下午茶時段其實掃QR code就睇到仲有好多唔同既野食揀😎由於仲係生酮飲食中,原本想試下佢個全日扒餐可惜賣曬,就唯有叫一個炒菜加2隻炸脾填肚~另外就決定左叫西多士同紅豆冰!大小姐生炸雞脾見到隔離檯有人叫,就叫雞脾試下🙈味道調得幾好,最緊要係有一種老茶記既「魚香味」,一食到果下即刻好似返左去童年咁!個肉仲係好Juicy好嫰,食2隻大滿足~之後聽到廚房未到4點就嗌出黎話雞脾無曬,真係遲少少都無得食😂西多士一黎到就見到個西多士好厚身,切開睇到爭清楚啲花生醬係塗埋個邊位,啖啖都食到牛油、花生醬、糖漿!蝦醬通菜炒鮮魷原本諗住會普普通通炒個菜,點知一上到黎蝦醬味已經好香,然後數過大約都有十大塊鮮魷左右😎個調味非常適合就咁食,入口有鑊氣但見唔到任何燶既位,個廚炒出黎既成品直迫啲優質大排檔紅豆冰最抵讚係個份量真係大大杯好足料!甜度無得揀但如果叫我形容就是台北甜果個級數😂凍磨啡唔知同普通咖啡有咩分別,不過到左飲果下真係有啲分別,都幾重堅果香,幾有趣既體驗。如果下次再食我都會叫返呢隻咖啡😂
咁岩出得黎呢頭,就去左呢間個名睇落好有趣既冰室試下!

下午茶時段其實掃QR code就睇到仲有好多唔同既野食揀😎

大小姐生炸雞