香港人真係好鍾意食日式放題,今次到訪呢間位於旺角嘅御滿屋日本料理性價比高之餘選擇仲好多!Menu分開四個級別,最基本嘅經典A餐已經可以品嚐77樣美食😍一齊嚟睇吓我推介嘅食物,食啲咩可以回哂本!🤩最吸引一定係每台首輪既刺身拼盤!全部刺身都夠晒凍同新鮮,推介一試既刺身有帶子,油甘魚,甜蝦,劍魚腩等等☺️值得提及嘅有比較特別嘅泰式生蝦,小提示記得喺出邊醬料區攞埋佢哋特調嘅泰式生蝦醬!酸辣味道同喺泰國食冇分別🥹👅👅除咗刺身之外,佢哋嘅手卷同壽司都整得好有心機!特別係手卷,小小既一口可以試唔同餡料,三款餡料都好吸引包括有蟹膏蟹肉,海膽以及香蔥吞拿魚☺️壽司方面回本位有佢哋嘅燒汁鮑魚仔軍腩🍣🔥另外味道唔錯嘅有牛油果蟹肉他他、鹽燒左口魚邊壽司以及芝士醬松葉蟹柳壽司😎日式放題個人都好重視嘅一環係燒物🔥蒜蓉燒生蠔,以及汁燒帆立貝都唔錯!不過記得趁熱食☺️佢哋嘅鹽燒海蝦我都叫咗唔少!仲有芝麻雞翼,即叫即炸多汁又香脆都係我嘅大愛😆👍🏻經典廚師推介系列我覺得薄燒牛肉值得一試!裏面係香蔥同埋蒜蓉,非常惹味🙆🏻‍♀️想試d特別一品料理可以試吓佢哋嘅鮑汁燴花膠同埋竹笙瑤柱蟹肉翅,食完凍嘅刺身壽司食返啲暖嘅料理落肚幾舒服🙆🏻

經典廚師推介系列我覺得薄燒牛肉值得一試!裏面係香蔥同埋蒜蓉,非常惹味🙆🏻‍♀️想試d特別一品料理可以試吓佢哋嘅鮑汁燴花膠同埋竹笙瑤柱蟹肉翅,食完凍嘅刺身壽司食返啲暖嘅料理落肚幾舒服🙆🏻‍♀️

御滿屋日本料理地方寬敞,公共區域設有唔少自助食物及飲品,包括甜品區、炸物區以及前菜涼拌區🙆🏻‍♀️飲品方便選擇多好多,梅酒清酒一律任飲!推介比想食日本放題嘅你❤️

| A 經典三重新鮮刺身江洋盛宴 77品

📍旺角彌敦道655號胡社生行1樓