2018-11-05 173 views
星期日夜晚約左朋友一齊試呢間旺角新開嘅西餐廳,地點好就腳,油麻地A2出口行5分鐘左右就到,上到餐廳見到好多檯都已經坐左客人,最初都怕要等位,好彩地方夠大,唔洗等位水牛城單骨雞翼- 單骨岩女士食,唔洗食到咁狼狽,醬汁酸中帶甜好開胃,非常岩作為小食溶岩芝士薯條-無溶岩效果,好彩薯條炸得夠脆又唔乾,芝士好香但多啲會更好豬鞍扒(推薦)-塊扒好juicy唔鞋口,上面有啲類似煮過蘋果蓉,酸酸甜甜配埋食好解膩,三四個人一齊食都可以,再多啲人就應該要叫多份黃金大蝦燴飯(推薦)-隻蝦好大隻,好彈口爽口,黃金我估係鹹蛋,所以食嘅時候都食到一粒粒鹹蛋碎,同埋甜甜地,驚喜係用鹹蛋煮出黎竟然一啲都唔油八爪魚🐙海鮮燴飯(唔係好記得個名)-啲八爪魚係半刺身、微暖,食落好新鮮同埋都幾多八爪魚,飯就有少少辣辣地,可以一試水蜜桃🍑雪葩&玉林蘋果雪葩-兩個雪葩都好滑無冰粒,味道係好天然嘅水蜜桃同蘋果嘅味道其中要讚下個蘋果,可能因為我對蘋果嘅期待無水蜜桃咁大,所以當食到蘋果好有驚喜,係好清新嘅酸甜味道,好解膩,而且外面層蘋果仲好脆,但怕凍嘅人可以要攤一陣,因為都幾凍

水牛城單骨雞翼

水牛城單骨雞翼-
芝士溶岩薯條

溶岩芝士薯條-
無溶岩效果,好彩薯條炸得夠脆又唔乾,芝士好香但多啲會更好

豬鞍扒

豬鞍扒(推薦

黃金大蝦燴飯

黃金大蝦燴飯(推薦

八爪魚🐙海鮮燴飯(唔係好記得個名)-
水蜜桃雪葩
玉林蘋果雪葩

水蜜桃🍑雪葩&玉林蘋果雪葩-
兩個雪葩都好滑無冰粒,味道係好天然嘅水蜜桃同蘋果嘅味道
2018-11-03
Type of Meal