2020-05-12 219 views
叫咗一份芒果糯米飯份量都非常之大而且糯米飯係剛剛有飯煲弄起的所以可以keep到個溫度同埋保持軟糯的口感而且芒果正正係當做嘅時候所以入口非常之咁甜而且冇渣另外叫咗一份泰式咖喱炒蟹呢份炒蟹係今晚做緊特價$248就有全份肉蟹呢度做嘅泰式咖喱係唔辣嘅風味但係仲有濃厚嘅咖喱甜美再配合勁多肉嘅肉蟹另外配上泰式薄餅香脆嘅薄餅沾上了咖喱醬薄餅完完全全吸收晒咖喱嘅香甜味道之後因為我哋叫了一個二人餐所以我哋可以加$50就可以升級一個泰式菠蘿炒飯呢度嘅泰式菠蘿炒飯係完全正宗用上了菠蘿做飯碗所以唔會好似其他餐廳咁只係用上罐頭菠蘿已用上新鮮菠蘿炒嘅菠蘿炒飯更加香甜入味而且配合黃姜飯令人食指大動最後叫咗一杯椰汁紅豆冰紅豆嘅份量非常之多完全係好似唔駛錢咁樣再配合農香嘅椰汁令人地完全完全得到一種消暑感覺
所以可以keep到個溫度同埋保持軟糯的口感
而且芒果正正係當做嘅時候所以入口非常之咁甜而且冇渣