2015-06-07 15234 views
當日經過該店門口,發覺有個甚麼openrice 推介嘅牌,吸引左我地入去食嘢,一試佢嘅虛實。由於下午有成3個鐘頭食,所以我地都慢慢點,先嚟當然係刺身啦,點了一陣就到枱,賣相幾好,盤刺身三個字.新鮮。(推介甜蝦、象拔蚌。)題外話,order紙度有個叫天然赤身,即係吞拿魚魚背位(我地無知,經職員友善講解,)。壽司我們點了好多款,推介海膽軍艦、曼聯(鰻魚)芝士卷、三文魚腩壽司。天婦羅趁熱食,脆口!但有2、3件我地放了一陣先食(攤凍哂),難免影響口感。燒菠蘿超好食!分開點了3次,甜品賣相精緻(可惜食到中途我地已經掛住食無影到相,到我地再醒起已經食到尾聲)。仲有我的摯愛 HAAGEN DAZS,有6、7款口味,可惜一人限食一杯,失望。。。。總的來說,呢間嘢嘅賣點係性價比,以2佰幾蚊食到咁多種類嘅嘢食,食物質素方面响同類型嘅食店嚟講又係最好,今次放題絕對滿意。

)。
燒菠蘿超好食!分開點了3次,
仲有我的摯愛 HAAGEN DAZS

,有6、7款口味,可惜一人限食一杯,失望。。。。
2015-05-24