2024-03-02
120分鐘性價比高晚市火鍋放題大滿足!無限任飲任食,仲有多個回本位🤩想食嘅朋友記得book位呀,我地平日夜晚食都全場爆滿😉SRF美國極黑和牛片套餐 $298🍲湯底小朋友先要選擇,我地揀左鴛鴦鍋(+$48),兩種湯底分別係秘製麻辣鍋🌶同埋藥膳牛骨鍋🐄麻辣鍋要左中辣,🐷覺得都幾麻幾辣,滿足到鍾意辣嘅朋友。成間餐廳都有好香嘅藥膳味,所以我地揀左藥膳牛骨鍋,果然將食材嘅味道完全提鮮🤩🥰自助吧冷盤推介:麻辣魚皮、豬耳、鴨腎等熱食推介:小龍蝦丸類推介:流沙黃金丸、白魚蛋、牛筋丸、打卡花花丸、珍寶蟹柳等蔬菜類推介:水蓮、海帶結、土豆片、豆腐串、蟲草花等火鍋食材推薦:🥢肉類SRF美國極黑和牛將日本和牛與美國頂級安格斯黑牛繁殖出產嘅品種,牛肉取得雙方的長處,有日本和牛細緻嘅油花,亦有美國安格斯牛嘅濃厚肉味👍🏻安格斯牛板腱、封門柳、澳洲羊肉片花雕酒雞翼煮完之後仲係有好香濃嘅花雕酒味,雞肉嫩滑,推薦👍🏻乳鴿王皮薄脆,肉嫩且帶肉汁,回本之選😋🥢海鮮類鮮甜沙白大件鮮甜,乾淨無沙👍🏻帆立貝、紐西蘭青口、鮮甜海蝦、沙鯭魚🥢火鍋配料田雞脾非常大隻,新鮮,肉質嫩滑👍🏻竹笙釀蝦滑竹笙軟滑爽口,包裹住彈牙嘅蝦滑,鮮味十足,
SRF美國極黑和牛片套餐 $298
🍲湯底
🥰自助吧
冷盤推介:
麻辣魚皮、豬耳、鴨腎等
熱食推介:
小龍蝦
丸類推介:
流沙黃金丸、白魚蛋、牛筋丸、打卡花花丸、珍寶蟹柳等
蔬菜類推介:
水蓮、海帶結、土豆片、豆腐串、蟲草花等
火鍋食材推薦:
🥢肉類
SRF美國極黑和牛
安格斯牛板腱、封門柳、澳洲羊肉片
花雕酒雞翼
煮完之後仲係有好香濃嘅花雕酒味,雞肉嫩滑,推薦👍🏻
乳鴿王
皮薄脆,肉嫩且帶肉汁,回本之選😋
🥢海鮮類
鮮甜沙白
大件鮮甜,乾淨無沙👍🏻
帆立貝、紐西蘭青口、鮮甜海蝦、沙鯭魚
🥢火鍋配料
田雞脾
非常大隻,新鮮,肉質嫩滑👍🏻
竹笙釀蝦滑
竹笙軟滑爽口,包裹住彈牙嘅蝦滑,鮮味十足,口感有層次🤩
脆肉鯇魚片
打邊爐必食,魚味濃郁,口感爽脆。
台北鴨血、鮮雞子
🥢飲品
多款啤酒、清酒、梅酒、燒酒、杯裝波霸珍珠奶茶、涼茶、咖啡、果汁、各式汽水、茶類等
🥢甜品
Häagen-Dazs雪糕、韓國Melona雪條、雀巢甜筒、各款新鮮水果、奶凍、乳酪等