2023-02-16 44 views
呢間日本菜喺觀塘海濱附近,店舖都幾大,有日式感覺!我地2個人嗌左唔少野食,刺身拼盤有5款刺身,都好厚身同肥美,個帶子同埋吞拿魚好好食,啲刺身都好新鮮👍🏼吞拿魚腩卷啲魚油好香,啲吞拿魚帶有少少鹹味,紫菜夠爽脆,推介👍🏼另外嗌咗三款炸物,分別係炸魷魚圈、炸豆腐同埋炸芝麻雞翼,炸得好香脆,唔會一咬落去成口油,一上菜就聞到好香,係岩岩炸起,好熱辣辣。牛肉烏冬嘅份量好多,又多餸!個湯清清地,有健康嘅感覺!飲品方面嗌左櫻花可樂同埋水蜜桃梳打,個樽好靚😍 櫻花可樂個味道都唔錯,好特別!整體嚟講呢間餐廳嘅性價比高,平日夜晚都好多人食,證明有返咁上下實力,見到其他枱多數都會食燒物,聞到好香,下次要試下☺️
呢間日本菜喺觀塘海濱附近,店舖都幾大,有日式感覺!

牛肉烏冬嘅份量好多,又多餸!個湯清清地,有健康嘅感覺!