🌭澳洲風情熱狗($42)(🍚8/10) 推介❗好似係千島🍕pizza既熱狗版,有芝士、煙肉、紐倫堡腸、千島醬,重點係有🍍菠蘿!芝士多到可以拉絲但食落都吾會濟又開胃!成個配搭簡直無得輸,個包焗到外脆內軟食得出有用牛油🧈焗過好香,吾係普通熱狗包,既鬆軟同有少少甜味。紐倫堡腸其實係比較細條但加左香料既豬肉腸,外皮好脆肥瘦分佈剛好好💦juicy!同配料都幾夾但覺得熱狗配荷蘭腸好味d,因為香腸同包既比例有差距,頭同尾會淨係咬到麵包,建議可以加錢轉香腸配搭!🌭火炙芝士辣肉醬熱狗($46)(🍚7.5/10) 有超級多嘅芝士同肉醬,睇到好滿足!食落仲有洋葱粒🧅配埋芥末醬,但整體偏鹹同酸,可能因為肉醬同芥末都太重口味🌶辣味就正常算惹味,🌴澳洲風情食落比較清新!食到尾會有少少濟既感覺,但係!荷蘭腸就好好味,外皮吾脆但咬落超juicy!🍟芝士煙肉薯條($29)(🍚7/10) 係粗薯!要讚既係外賣送到黎都仲熱同有d薯條仲脆凍左都吾會硬,食到係好味薯仔🥔雖然芝士已經定哂形🧀但新鮮個陣絕對會有拉絲效果,芝士控必試!加左炸左既粒粒煙肉好香口,建議茄汁🍅可以另上令薯條唔好淋得咁快。
🌭澳洲風情熱狗($42)(🍚8/10) 推介❗

🌭火炙芝士辣肉醬熱狗($46)(🍚7.5/10)

🍟芝士煙肉薯條($29)(🍚7/10)
Delivery
  • 澳洲風情熱狗