2022-03-05
🍽BYOB Coffee Roaster 📍地址: 屯門青桃徑5號文翔大廈地下2A號舖💰只供參考💰人均$100-$200😋超級高質!!!全部都大大碟仲要好食 去到好多特色seasonal food 已經賣曬 好彩仲有好多main 可以叫北海道凡立貝明太子意粉簡直驚為天人👍🏻3個意粉最愛呢個 鍾情明太子 諗起都想食 入味更上大大粒帶子 食到成口都係既感覺 好滿足墨魚汁海鮮意粉 足料多海鮮🦞大蝦闊條麵 🍝濃味得黎唔會油膩 仲要食落去都feel到陣creamy味 忍唔住狂食出色德國黑麥啤慢煮咸豬手 超勁 焗到岩岩好 脆皮內軟 好似食緊乳豬咁 一流 仲比埋少少配菜伴碟 仲有黃芥辣醬👍🏻 唔沾醬都已經好夠味 綠茶latte🍵正 拉花又靚 又好飲 好重茶味本身呢間鋪頭仲要賣埋coffee對品質一定要求 呢杯mocha lattee唔洗講都一定有番咁上下正室內裝修好靚 好有韓國既cafe feel好岩影相打卡📸️好味指數: 5/5性價比: 5/5環境: 5/5
📍地址: 屯門青桃徑5號文翔大廈地下2A號舖
💰只供參考