2023-10-02 102 views
話說見到呢間Cafe未去過環境又靚,就即刻去約埋朋友食個lunch~坦白講環境裝修都真係好靚,好適合打卡!呢間餐廳嘅用餐時間係75分鐘,相對其他嘅餐廳的確係比較少咗啲~職員方面就冇遇到其他人所講嘅態度差,因為帶住肚所以叫咗杯熱水,個職員姐姐仔都提醒小心熱☺️❤️食物方面一行四人,叫咗一個青口大管麵、慢煮雞胸肉意大利飯、雞翼、薯條~最後加多左一個牛角窩夫~•整體而言,味道屬於中間水平,唔係特別好食,份量都比想像中少好多,大管麵真係每人只係食得2-3舊就冇~雞胸肉意大利飯份量都係比較少,佢嘅雞胸肉剪開左細細粒,好似冇乜食過嘢咁🥹🥹同埋兩個主食嘅醬汁都比較多,呢個睇個人口味,我自己而言就覺得各有特色,但如果佢哋嘅份量可以多少少就好👍🏻•飲品方面,我同幾位朋友一致都認為佢哋嘅冰塊真係好多⋯⋯我個杯係菠蘿梳打,本身已經係比較細杯,就算我個杯叫咗少冰⋯⋯但係都真係三份2杯都係冰(唔記得影低)•甜品賣相都吸引,味道都唔錯嘅,不過我哋等咗大概半個鐘頭,咁啱職員表示因為窩夫爐出咗少少情況冇開到🤣🤣所以等咗咁耐,不過佢都有唔好意思同埋我欣賞佢嘅坦白😜😜