臨睇戲前拍拖醫肚 ❤️ 經過門口見到都坐爆咁滯 食物種類好似都夠多選擇 好彩walk-in 有位 呢間餐廳係無紙化menu 佢地會要你DL個QR code 睇menu 但就樓面人手落order 其實無紙化係好事 但點解既然都QR code 咁就順手可以落埋單會更好 咁樓面就可以專心出菜 執枱收野等等工作(我見佢地滕黎滕去 好忙)成件事好似簡單複雜化 餐廳雖然都爆爆地場 但我地坐落好闊落 又唔會覺得逼👍而且d上菜速度好快 我落頭落單 轉個頭既時間都無就黎哂D野食 快到一個點 咁鬼好效率既 本身想叫漢堡同啤酒沙冰 但賣哂 唯有下次先黎食 我地叫左個1. 黑松露醬薯條 :好普通 叫做有d野咬下 但由於肚餓 佢又第一個到 我地好快趣食哂😂2.鴨肶配藍芝士醬 :肥仔好少會叫鴨黎食 我好鐘意食鴨肶 呢個鴨好食 肉好嫩滑油甘香夠哂正 外皮脆口 但食多2啖就略嫌咸左D 不過唔驚 鴨肶有配菜薯蓉可以中和返鴨既咸味 😍3. 蒜香大蜆墨魚汁意粉 :呢個無咩特別 意粉質地好食 食落去唔係會食到口污濁個d 佢呢隻似係買返黎就一包包黑色既意粉 而唔係真係墨魚汁個隻意粉 食落口一般般 有點失望 🙁4.大啡菇 :呢個係

我地叫左個

4.大啡菇 :呢個係後期加單 因為鴨咸左D 所以叫黎配鴨食 如果就咁食個味會好單調 個菇無特別調味 只係落左芝士同雜菇 我覺得夾D肉食會好食D 口感都爭一截 😙

5. 熱情果水果茶(熱):呢個好好飲 果香重 裡面都多生果 我係諗過熱情果做水果茶個味係出奇地好飲 唔太甜同酸 岩我飲 😋

6. 柑枯益力多特飲 (凍):我就覺得好甜 肥仔就覺得好飲 好醒胃 佢話佢鐘意飲益力多 😝