除咗門口 入到去入面餐廳既裝修都好有日本feel 可以止一止旅行癮 店員好nice咁帶我地上二樓到坐 餐牌既野食款式好豐富 樣樣都好吸引咁😍 最後野食方面我地嗌咗個頭盤 兩個小食 同兩個定食

首先黎既係頭盤「櫻花蝦牛油果芝士」 外表係好精緻岩晒我地打卡🤣 牛油果同芝士blend埋係好rich 加少少係餅上面 中和咗油膩感 食落岩岩好 開胃一流👍🏻

然後黎咗兩款小食 分別係「極上燒牛舌芯」同「明太子芝士山藥」
牛舌芯燒得剛好 食落牛味好濃好juicy 我自己鐘意擠少少檸檬汁 食落會清新啲 消除油膩感 我同朋友都讚不絕口🥰

另外明太子芝士山藥都值得一讚 我本身都好鐘意山藥既質感 山藥本身係無咩味 所以加咗明太子同芝士兩樣落去係非常match 有少少咸香味 岩岩好既小食😋

然後就到主食😚 我地嗌咗一份「壽司定食」同「原條蒲燒鰻魚飯」
壽司定食份量十份足夠🤣有個麵豉湯 烏冬 同一份壽司 壽司款式好多 我個人最鐘意食海膽 因為呢到海膽壽司好驚喜 完全唔苦 有鮮甜味😽烏冬又好彈牙 食到好滿足

另外原條蒲燒鰻魚飯都好值得一讚 因為首先醬汁方面較得岩岩好 唔會太甜或太咸 因為出面食既成日食到好咸 呢到就味道調較得岩岩好😍 鰻魚質素都好高質 唔會係平時出面得個腥字 好有魚味😋

總結呢餐同朋友都食得好開心 忙裡偷閒 環境又好舒服 岩晒我地傾計休息下😚 食物同店員服務都非常好 係一次非常愉快午餐 絕對會推介比朋友同一定會再同朋友黎😽