2018-09-07 198 views
呢間日式放題之前都聽人讚得多, 今日終於可以一嚐味道。 門口雖然細小,但位於大街之中,都比較顯眼,所以都好容易搵到。我哋食八點九時段都全場爆滿 真係有點兒誇張。內裏都頗大,又有卡位坐,都容納到好多人頭盤梗係叫刺身食啦 ! 刺身種類繁多,我哋叫咗三文魚,甜蝦,長腳蟹,帶子和油甘魚。 刺身夠晒冰凍之餘仲好鮮甜。壽司我都不忘叫我最喜愛嘅鰻魚壽司和玉子壽司。 鰻魚厚切之餘帶暖暖的, 而蛋壽司軟熟得黎又有口感,又整得幾別緻呀另外叫咗炸天婦羅蝦,皇帝蟹柳和南瓜。炸物 即叫即炸新鮮滾熱辣。 炸粉薄而脆, 蝦爽口之餘冇雪味, 南瓜軟熟帶點香甜, 而蟹柳棒就非常鬆軟,忍唔住都encore咗三次海膽軍艦是必叫的, 滿滿嘅海膽鋪滿了整件壽司, 一片片既海膽鮮甜之餘而無腥味, 呢碟唔使講實要encore啦。如果想食鰻魚又唔想食鰻魚壽司, 咁可以整串燒鰻魚食,都係一個唔錯嘅選擇雞翼炸到金黃色,時間控制得好好, 香脆之餘帶點肉汁, 這個都是不錯嘅選擇呢度竟然有燒雞泡魚乾食,平時食一碟都要40-50蚊,份量仲要好少,呢到竟然可以任食。 燒到香噴噴之餘還帶暖暖的,職員仲好細心剪到一小條, 簡直是我嘅大愛呀最後梗係食番

我哋食八點九時段都全場爆滿
真係有點兒誇張。

內裏都頗大,又有卡位坐,都容納到好多人

最後梗係食番個haagen dazs焦糖雪糕啦, 呢餐真係非常完美

呢到選擇繁多,你諗得出都有咁濟,真係好滿足

2018-08-30
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner