2020-11-22 750 views
平日lunch time黎到,人唔算多,環境寬敞,通風系統都做得好好🔥最開心原來有lunch set揀😍-Lunch set 燒肉定食包:1️⃣爐邊蛋🥚、2️⃣沙律🥗、3️⃣前菜、4️⃣白飯🍚、5️⃣味增湯🥣及6️⃣飲品🧃1️⃣ 爐邊蛋🍳以錫紙盤上,蛋漿拌入高湯烹煮,只可惜我地後來先知原來食果陣要經常搞拌😂,無理佢地搞到燶哂個底生哂焦。2️⃣wasabi沙律醬拌新鮮🥬同番茄仔🍅3️⃣麻將滑豆腐4️⃣珍珠米飯但略顯細碗5️⃣濃濃豆卜絲味增湯6️⃣超級濃濃檸檬茶🍋,茶底超級出色🍵燒汁牛五花🐂$88-五花肉有8️⃣片,肉質軟稔,輕輕烤一烤仲有少少血水就食得🐂肥而不膩,肥肉均勻😚特上燒肉五點🐂$128-包括有超級肥美入口即溶既澳洲和牛🦘、比較有韌口既燒汁牛肩肉牛、厚肉大粒既鹽燒一口牛舌👅、超級清新檸檬味🍋十足既岩鹽青檸豚拖羅🧂以及鹽燒手羽中🐔肉食者叫多左以下牛肉🐂-38cm鎖鏈牛翼板配特選野菜🔒$236-哇哇哇🌟38cm肉原來真係好長份量超級大,獨特剪成鎖鏈形狀!我地先cut 開幾舊再擺上爐燒🔥肉質鮮嫩,入口就融,牛汁滿意溢🐂

2️⃣wasabi沙律醬拌新鮮🥬同番茄仔🍅
3️⃣麻將滑豆腐