2023-11-28
早前行過尖沙咀見到裝修得幾特別嘅餐廳 ,已經好想入去試🥹但一直未有機會。適逢老公生日就嗱嗱臨打電話book定枱幫佢慶祝🎂一去到餐廳,我地已經超興奮,覺得裝修得好有特色❤️超吸引 !入到去座位都好闊落整潔 。枱面無油乾爽🫶🏻 加分!加分👍🏻👍🏻坐好之後,店員主動介紹菜式,加分x2!!!我哋叫咗幾款食物,當然一定嗌必食既烤魚!鮮青椒爽麻烤魚,湯底有唔同嘅選擇 ,魚我揀咗呢款江團魚試吓🐟一嚟就試下個湯先 ,好有驚喜❤️❤️陣陣嘅青椒味麻香味,好開胃 ,再加埋魚既嫩滑肉質 ,CP值超高呀!!!!!!!之後,仲嗌左小食同店員推薦嘅串燒 ,雞翼好脆口 ,好好食,串燒嘅燒辣椒仔有青椒🫑同黃椒,正!而司華力腸 ,切界好坑紋 ,燒得好靚呀!好惹味總括嚟講 呢間烤魚叔叔價錢同服務都好滿意 環境好舒服!! 啱晒我哋兩個人撐枱腳,慢慢食慢慢傾☺️
坐好之後,店員主動介紹菜式,加分x2!!!
我哋叫咗幾款食物,當然一定嗌必食既烤魚!