2023-06-18 154 views
唔知大家會唔會好似我咁成日都覺得喺太古呢個區好難搵到啲平靚正嘅嘢食🤨,今日路經呢間餐廳就俾佢嘅餐牌吸引,一睇價錢非常平易近人😇,一於就試吓佢。一人精選套餐 $88雞柳絲清雞湯🐓+鹽燒牛脷粒🐂溏心蛋飯套餐可以揀一個湯品🍲加主食,我就揀咗一個雞同牛嘅組合。雞湯食落幾濃味,但感覺唔係味精,似慢熬出黎。至於主食嘅牛脷粒👅,調味幾好,口感幾淋咬落唔會靭,整體不錯。一人秘製醬油撈麵套餐 $80牛腩羅宋湯+上海麵🍜+汁燒豬髀肉🍖(2塊)套餐可以揀簡單嘅湯品加麵食,又或者係再加多一個小食,我就梗係三款都試哂。羅宋湯超足料大大碗,酸酸甜甜蕃茄🍅加雜菜既味好清新,牛腩份量亦好多又夠軟。同埋飲完湯已經好飽!上海麵醬油味幾香,但略嫌佢淋咗啲,可能本身隻上海麵係咁🤣。另外,豬髀肉都好入味,質地唔會嚡烚烚,幾好食。迷你蝦多士🦐(四件)$40(加購價)外皮個炸粉炸得黃金香脆,厚薄適中,點埋沙律醬食好惹味😝。

一人精選套餐 $88
雞柳絲清雞湯🐓+鹽燒牛脷粒🐂溏心蛋飯

一人秘製醬油撈麵套餐 $80
牛腩羅宋湯+上海麵🍜+汁燒豬髀肉🍖(2塊)

迷你蝦多士🦐(四件)$40(加購價)
外皮個炸粉炸得黃金香脆,厚薄適中,點埋沙律醬食好惹味😝。