2023-08-13
之前食過呢間放題,覺得CP值好高,今次再黎,餐廳都依然keep到水準👍🏻 平日晚市都好full,黎之前最好book定枱。用QR Code落單,上菜速度都算快,侍應亦好主動收碟加$138 就可以升級任食生蠔同埋帶子,即開生蠔🦪唔算太細隻,海水味濃海膽帶子新鮮好味😋,食落香滑又爽口呢度嘅刺身🈶好多款,我就最愛油甘魚、八爪魚、白玉貝➕ 鮑片,味道鮮甜壽司方面,推介大家試一口鰻魚➕鵝肝帶子壽司,十分美味可口泰式生蝦都好正,值得一試。呢度嘅泰式熟食都好好味,炭燒豬頸肉、泰式燒元貝、飛天炒通菜、辣椒膏炒蜆➕甘葉香蒜炒墨魚須都非常惹味👍🏻炸物唔會太油,真係非常不錯。推薦大家試吓紫心香芋丸、芝士年糕、芝麻炸雞翼➕七味雞軟骨自助區有冷盤、飲品、甜品➕雪糕雪條,甜品有好多選擇,例如有布甸、小蛋糕、泡芙、馬卡龍、豆腐等等,而我就比較鍾意食呢度嘅韓國雪條。
海膽帶子新鮮好味😋,食落香滑又爽口
壽司方面,推介大家試一口鰻魚➕鵝肝帶子壽司,十分美味可口