2024-01-10 330 views
耐唔耐心思思想食榴槤,即刻諗起位於旺角的滿屋,地鐵站一出就到,交通非常方便,而且放題食物選擇不少,有我最愛的馬來西亞烤榴槤,紐西蘭羊鞍,麻辣小龍蝦🤤🤤七點嚟到,已經差唔多坐滿人✨食物水準很不錯👍🏻馬來西亞烤榴槤係我嘅至愛,榴槤經過燒烤後味道非常出,香滑濃郁,非常好食😋烤菠蘿非常甜,又多汁,麻辣小龍蝦辣得非常過癮,小龍蝦肉細,但味道正,好惹味💗燒紐西蘭羊鞍係必點菜式,孜然味帶出整個羊架的香味,羊架的羶味完全蓋過,好香口☺️貓山王榴槤炸彈入面係流心貓山王榴槤,榴槤味非常突出,炸得非常出色👍🏻鹽燒牛舌同樣都不能錯過,牛舌外面烤得焦香,內裏嫩滑✨刺身冷盤選擇都唔少,但我就揀咗自己鍾意食的刺身同埋泰式鮑魚,質素好好,分別有:甜蝦,帶子刺身,赤貝,八爪魚,北寄貝,御 泰の味冷鮑魚💗之後仲叫咗日式炒蜆,蒜蓉燒生蠔,蒲燒鰻魚,和風牛柳粒,鹽燒雞翼,御品鮑汁燴花膠,美國薄燒牛肉,真係不能盡錄,每款菜式都很不錯,喺呢度食放題真係可以令到人心滿意足✨今日movenpick雪糕作終結,又係飽飽的一天💗
七點嚟到,已經差唔多坐滿人✨

今日movenpick雪糕作終結,又係飽飽的一天💗
Type of Meal
Dinner