2019-04-12 167 views
今日出到銅鑼灣想搵間靜靜地既Cafe坐下,就比我發現咗一間韓式Cafe裝修幾得意呢排天氣開始熱,所以坐低就快快手叫咗杯草莓芝士奶蓋🍓 超級解渴,但係又唔會太甜,仲有士多啤梨果肉係入邊👍🏻唔知由幾時開始我就好鍾意食黃金鹹蛋醬汁嘅食物😅 所以冇理由叫返個黃金鹹蛋炸雞啦🐔炸雞外皮好脆好香口,包住哂d肉汁係入面,一咬就爆出來😋食咗咁多肉,就想叫返少少澱粉質既野🤔 本身想試吓佢個雪山黑松露燴飯,見個外貌好似富士山咁好cute,點知冇哂😭 我地就揀咗泡菜忌廉豬肉意粉,泡菜飯都食得多啦,泡菜味既意粉又真係未試過😂 有意外驚喜,估唔到又幾夾喎下次一定要來再試雪山黑松露燴飯🗻
裝修幾得意

草莓芝士奶蓋

炸雞外皮好脆好香口,包住哂d肉汁係入面,一咬就爆出來😋
黃金鹹蛋炸雞

泡菜忌廉豬肉意粉

下次一定要來再試雪山黑松露燴飯🗻
2019-04-07
$150 (Lunch)
草莓芝士奶蓋
黃金鹹蛋炸雞