2024-02-10 399 views
噚日隔離「廿一由八」,唔講唔知,呢度嘅食物真係有啲得!搶眼搞作嘅薑黃香梨吉士蛋糕🍰,一啖落肚,外皮香脆得嚟,啖啖吉士香濃,簡直係甜品控嘅夢幻之選!再講吓個Hojicha Latte,個人真係好鍾意佢嗰杯仔上面嘅拉花心思,味道又夠晒靚,茶香撲鼻,一啲唔輸咁嘅咖啡店。至於煙燻海鹽70%朱古力曲奇,朱古力味真係夠哂力,海鹽嘅咸香又帶出咗朱古力嘅層次!嗰種微妙嘅甜鹹交織,真係讓人一試難忘。雖然價錢觸啲,但食一兩塊嚟犒賞吓自己,都算係一種小確幸啦!飲食嘅感受之外,呢間店仲有提供個性嘅工藝品同埋展覽,感覺就好似去咗朋友屋企咁,舒服自在。簡單嘅裝潢,加上精心準備嘅食品,成就咗一個完美嘅下午。下次仲想嚟呢度試下其他嘢,真係嚟食一次,就記住佢嘅好!👍👍👍