2022-06-09 1517 views
星期日晚飯時間到個個商場都好多人突然間諗起可以去食沙田雞粥喎,之後就揸車去咗沙田火炭食啦嗰度連住三間佢係第一間到我都唔知邊間好啲不過間間都話有冷氣位我就隨心揀咗第一間🤣我叫嘅嘢食平均有88到128一睇個Menu,就即刻揀咗炸大腸😍😍椒鹽茄子,椒鹽白飯魚,炸豆腐,蜆介鯪魚球等等炸大腸揸得十分之好食,好過外面好多茶樓椒鹽茄子第一次食感覺都幾特別幾新鮮👍🏻仲有椒鹽白飯魚同埋炸豆腐都冇令我失望不過食完依幾個餸好似仲未夠喉叫多個蜆介鯪魚球炸得十分之好食仲有10大粒都係$98姐!總括而言,雖然大部份嘅嘢都係炸嘢但係我以炸物嚟講,全部都好食!味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務: ⭐️⭐️⭐️⭐️價錢: ⭐️⭐️⭐️⭐️🦽👍🏻: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️平地可入🚗: 對面有錶位到但係有位嘅機會好小,隔離商場有泊車,餐廳會比一個鐘泊車優惠卷👍🏻
我叫嘅嘢食平均有88到128
一睇個Menu,就即刻揀咗炸大腸😍😍
椒鹽茄子,椒鹽白飯魚,炸豆腐,蜆介鯪魚球等等
炸大腸揸得十分之好食,好過外面好多茶樓
椒鹽茄子第一次食感覺都幾特別幾新鮮👍🏻
仲有椒鹽白飯魚同埋炸豆腐都冇令我失望
不過食完依幾個餸好似仲未夠喉叫多個蜆介鯪魚球
炸得十分之好食仲有10大粒都係$98姐!

味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務: ⭐️⭐️⭐️⭐️