2020-01-03
唔係講笑雖然這間餐廳有好多間分店,但真係第一次幫襯🤭 餐廳設計明潔,環境舒適坐落唔會太過迫夾👍以比較生動有趣嘅名演繹餐牌上食物既名😆 有素食、適合過敏人士食物嘅選擇, 夠曬特別,多元化喎☺極濃芝士厚cut 豬扒煎蛋焗飯登!登!登!豬扒厚切唔在講,豬扒仲要差不多有成個碟咁長咁大塊,以為咁就完🤭錯~ 仲有一小塊豬扒孖住佢一齊嚟,每塊豬扒表面都有蛋皮,豬扒肉質有纖維,有咬口👍 炒飯底,還有蘑菇、紅蘿蔔、西芹粒、拉絲芝士、太陽蛋等,真好重量級,夠邪惡😈雪雪濃滑絲襪奶茶凍茶味幾濃,奶凍👌 但個人覺得唔夠絲滑,有啲失色,$28.00就貴咗少少啦😆👩⚖ 豬扒飯雖然唔算平($68.00), 但係夠曬重量級,啱曬餓底嘅朋友, 對得起個價錢, 而且用餐環境幾好, 可以輕鬆舒適地用餐😊
極濃芝士厚cut 豬扒煎蛋焗飯
雪雪濃滑絲襪奶茶凍