2021-11-07
幽暗的燈光 ,浪漫而華實既皮革餐桌 嗯 ……這就是 久違的italian Club!座位安排好 未點餐已經有一杯 prosecco .welcome dirnk 經 店員 介紹 我們點了黑松露意大利雲吞一個水牛芝士沙律 一個石板燒牛柳水牛芝士沙律本來以為係一個普通嘅沙律估唔到火箭菜好香芝麻味水牛芝士好鹹香簡單嘅橄欖油黑醋 已經 做到好出色松露芝士雲吞 松露味 輕輕帶過 ,雲吞皮是手制 做得夠煙韌 而食得出個芝士係parmesan cheese 兩個字 滿足本來想食斧頭扒行不過我哋得兩個人所以點咗石板牛柳, 係配四種橄欖油 我哋點咗 medium 成數方面2做得啱啱好, 黑醋牛扒係意大利食法 我比較鍾意佢個蒜油 而同行有人比較鍾意食意大利黑醋最後點咗一個經典嘅terimisu 同埋一個有whiskey嘅芝士蛋糕啱曬鍾意食芝士嘅朋友
嗯 ……這就是 久違的italian Club!
本來想食斧頭扒行不過我哋得兩個人所以點咗
石板牛柳, 係配四種橄欖油
啱曬鍾意食芝士嘅朋友