平靚正,新鮮高質,抵食,最impressive係服務好有誠意,令我會再encore!! SiuBu TLevel 42025-09-0613 views Follow 平靚正,新鮮高質,抵食,最impressive係服務好有誠意,令我會再encore!! 之前一直都係透過app叫外賣,佢哋每次都好好,送少少小食。 上次我話等我得閒,要親自到舖頭堂食,所以今日星期六得閒嘅時候,又好肚餓就走去落去堂食。 佢哋送嘅鱈魚乾,好新鮮脆同香口!!下次我都一定再叫呢個!! 另外,叫咗以下: 好鍾意呢個提子豚肉卷 !! 活赤貝刺身,好新鮮; 鵝肝壽司,好香口; 三文魚丼,滑蛋豬扒,大份食到飽。 仲有,芒果炸蝦卷,吞拿魚沙律卷,玉子壽司 三文魚壽司,蟹子軍艦。 下次如果我唔叫app,我會再黎堂食!! 鱈魚乾提子豚肉卷赤貝刺身赤貝刺身芒果炸蝦卷The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.2Share寿司駅 https://s.openrice.com/QrKT0RLfU00Report Post Ratings5Taste4Decor5Service5Hygiene5ValueRecommended Dishes鱈魚乾提子豚肉卷赤貝刺身赤貝刺身芒果炸蝦卷Date of Visit2025-09-06Dining MethodDine InType of MealDinner